مقابله با استرس کاری ، برترین روش ها برای مقابله با استرس شغلی

به گزارش وبلاگ بهابادی، استرس شغلی به دلیل شرایط محیط کار و فشار فعالیت های کاری به وجود می آید. هنگام مواجعه با هر استرسی بدن انسان آماده می گردد که پاسخ دفاعی دهد؛ سیستم عصبی باعث می گردد که هورمونهایی ترشح شوند که سپس ضربان قلب زیاد شده و تنفس عمیق و کشش عضلات پاسخی برای استرس است. اما روش های آسانی وجود دارد که با انجام آن ها استرستان کاهش پیدا می نماید. پس برای آشنایی با برترین روش ها برای مقابله با مقابله با استرس کاری، مقابله با استرس شغلی با خبرنگاران همراه شوید.

مقابله با استرس کاری ، برترین روش ها برای مقابله با استرس شغلی

مقابله با استرس : با نشاط باشید و دیگران را به بانشاط بودن دعوت کنید

مقدار استرس شغلی درحال زیاد شدن است طبق گزارشات ٬ هم اکنون بیشتر از نصف کارکنان جهان در برابر پنج سال قبل بیشتر دچار استرس شغلی می شوند. استرس واگیر دار است ولی در برابر آن بانشاط بودن هم واگیردار می باشد.طبق تحقیقات گالوپ که با آزمایش روی 105 تیم به مدت شش دوره سه ماهه آنالیز کردند ٬ تعیین شد که افرادی که 20 درصد بیشتر از دیگران نشاط دارند ، روحیه دیگر اعضای تیم را بالا می ببرند.پس ابتدا باید فعالیت هایی که نشاط خود و اعضای تیم را افزایش می دهد پیدا و ترتیب بندی کنید و برای ورزش کردن یا فعالیت های نشاط آور همه وقت بگذارید.

مقابله با استرس کاری : در خارج از زمان کار به مسائل شغلی فکر نکنید

طبق مطالعات کارمندان در هفته ٬ میانگین 34 تا 48 ساعت کار می نمایند ولی برخی در خارج از زمان کار به مسائل شغلی فکر می نمایند که سبب کاهش بهره وری و افزایش استرس شغلیشان می گردد.امروزه با روش هایی برای بالا بردن عملکرد ٬ از آنها می خواهند که همواره در حال فعالیت باشند که خود این خواسته سبب کاهش در بهره وری می گردد.همه ما انسان ها احتیاج به استراحت داریم. پس این روش خوبیست که ابتدا با کارکنانتان صحبت کنید که چه وقتی برای تمرکز به کار و چه وقتی برای استراحتشان می باشد.

مقابله با استرس کاری : چند فعالیت را همزمان انجام ندهید

انجام همزمان چند فعالیت اشتباه است. انسان مانند کامپیوتر نمی تواند کارها را همزمان و موازی با هم انجام دهد. طبق گفته های یک عصب شناس به نام جوآن دیک انجام چند فعالیت باهم باعث می گردد زمان مورد احتیاج و اشتباهات دو برابر بیشتر از حالت عادی گردد. به نظر او روش ترتیبی ٬ مناسب ترین روش برای انجام دادن چند فعالیت است. می توان بر اساس مقدار مهم بودنشان ٬ آنها را انجام داد و از ایجاد مسائل دیگر پیشگیری کرد.

مقابله با استرس شغلی : نظم مهم است ٬ پس منظم باشید

اگر شغلتان برای شما استرس زا می باشد ٬ بهتر است یک برنامه کاری داشته باشید ٬ مثلا برای کاهش استرس کمی زودتر سر کار بروید این کار باعث می گردد کمی آرامش پیدا کنید.بهتر روش این است که میزتان را مرتب کنید سپس ایمیل ها را آنالیز و اضافی ها را حذف کنید. اگر توانستید بهتر است لیستی روزانه درست کنید و طبق آن پیش بروید.

مقابله با استرس شغلی : در محیط و محل کار تنوع ایجاد کنید

تنوع نمک زندگیست که در روزهای یکنواخت یاریتان می نماید. تکرار کارها و روزمرگی باعث ناراحتی و استرس می گردد.طبق تحقیقات کارمندانی که می توانند دکور محل کارشان را خودشان تغییر دهند 40 درصد شادتر بوده و دچار استرس کمتری می شوند. البته خیلی از آن ها اجازه ندارند تغییرات زیادی بدهند ولی بهتر است که حداقل اتاق یا میز تان را با چند عکس ، تقویم یا با اشکال خنده دار از یکنواختی در بیاورید. اگر قوانین مربوط به لباس شغلتان بگذارد بهتر است ٬ لباس های رنگی و متنوع بپوشید.

مقابله با استرس کاری : غذا های سالم بخورید

براساس تحقیقات استرس در رفتار افراد بعد از یک روز کاری پراسترس ، در شام خوردنشان تاثیر گذاشته و باعث می گردد زیاد غذا بخورند یا غذاهای مضری را انتخاب نمایند.اگر روز سختی دارید ٬ بهتر است میان وعده هایی مانند گردو ، فندق یا بادام که اسید چرب امگا3 دارند یا موز که پتاسیم داشته ، نان سبوس دار چون روی دارد و خوراکی های دیگری که قندشان با سرعت کم در بدن آزاد می گردد و یا قندشان دیر هضم است.

مقابله با استرس کاری : همواره قدر موقعیت را بدانید

اگر شغل یا موقعیت شغلیتان را دوست ندارید ٬ برترین روش این است که سعی کنید به جنبه های مثبتش توجه کنید یا حداقل فکر کنید که افرادی هستند که دوست دارند شغل شما را داشته باشند. سعی کنید در محل کار خود با یاری به سایر کارمندان و انرژی بخشیدن به آن ها احساس مثبت بودن را در خودتان تقویت کنید.

منبع: همگردی

به "مقابله با استرس کاری ، برترین روش ها برای مقابله با استرس شغلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقابله با استرس کاری ، برترین روش ها برای مقابله با استرس شغلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید