طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان؛ یک غذای خوشمزه و لذیذ

به گزارش وبلاگ بهابادی، اگر از شب قبل کمی مرغ به جای مانده می توانید آن را خرد کنید و یک غذای تازه با بادمجان تهیه و در کنار سالاد یا ترشی میل کنید.

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان؛ یک غذای خوشمزه و لذیذ

پلو مخلوط با بادمجان یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب بادمجان نگینی شده و گوشت چرخ نموده تهیه می گردد. شما می توانید این غذای مجلسی و خوشمزه را به همراه برنج میل کنید.

بعلاوه می توانید به جای گوشت از مرغ ریش ریش بهره ببرید، یا اگر از شب قبل کمی مرغ به جای مانده می توانید آن را خرد کنید و یک غذای نو با بادمجان تهیه و در کنار سالاد یا ترشی میل کنید.

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با بادمجان

بادمجان: 3 عدد

هویج: 2 عدد

پپاز: 1 عدد بزرگ

گوشت چرخ نموده: 200 گرم

رب: 2 قاشق غذا خوری

زعفران دم نموده: به اندازه لازم

جعفری: 1 قاشق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل یک کاسه به همراه کمی نمک و آب به مدت 20 دقیقه خیس کنید تا تلخی بادمجان ها گرفته گردد. بعد آبکش کنید و روی یک دستکال ریخته تا خشک گردد. داخل تابه کمی روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید تا نرم شوند.

مرحله دوم: آماده سازی هویج

در ادامه باید هویج را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که بادمجان را سرخ کردید کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و از خامی خارج گردد. دقت کنید باید هویج ریز خرد گردد تا با کمی سرخ کردن و ادامه مراحل نرم گردد.

مرحله سوم: تهیه مواد پلو مخلوط

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک و طلایی گردد و بعد گوشت چرخ نموده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و گوشت را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سپس بادمجان و هویج سرخ نموده را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه باید رب را اضافه کنید.

مرحله چهارم: تهیه پلو مخلوط با بادمجان و گوشت چرخ نموده

رب را تقت دهید تا بوی خامی مواد گرفته گردد و بعد کمی زعفران و نیم استکان آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد خوب پخته و رب رنگ باز کنید و بعد از این که از روی حرارت برداشتید جعفری ساطوری شده را اضافه کنید. در همین حین برنج را نیز به جوش بیاورید و آبکش یا کته درست کنید. در سرانجام داخل دیس کشیده و به همراه مواد پلو مخلوط با بادمجان با گوشت چرخ نموده سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی

می توانید به دلخواه به مواد کمی قارچ یا فلفل دلمه نیز اضافه کنید.

می توانید مواد را بین پلو ریخته و به صورت قاطی دم کنید.

افزودن جعفری دلخواه است.

منبع: همشهری

منبع: فرادید

به "طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان؛ یک غذای خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو مخلوط با بادمجان؛ یک غذای خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید