ساندویج گوشت مکزیکی

به گزارش وبلاگ بهابادی، این ساندویچ برای وعده ناهار افرادی که بیرون از خانه کار می نمایند بسیار مناسب و خوشمزه است. می توانید از شب قبل آن را آماده کنید و با خود سرکار ببرید.

ساندویج گوشت مکزیکی
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • 225 گرم سالادکلم و هویج
  • ¼ پیمانه گشنیز تازه
  • 3 قاشق غذاخوری مایونز
  • ترشی فلفل
  • یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • یک قاشق چایخوری سس فلفل
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 225 گرم گوشت چرخ نموده مرغ
  • 225 گرم گوشت چر خ نموده گوساله یا بوقلمون
  • 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
  • ¼ پیمانه پیاز خرد شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • یک قاسق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 عدد نان باگت
  • پنیر ورقه ای
  • یک عدد آووکادو خرد شده

طرز تهیه

1- در یک کاسه میانه، سالاد کلم و هویج، گشنیز، مایونز، ترشی فلفل، آب لیمو، سس فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه بزرگ، گوشت ها چرخ نموده مرغ و گوساله، سیر، پیاز، زیره و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را قلقلی کنید. گوشت را داخل تابه بپزید تا طلایی شوند.

3- سپس آنها را داخل نان قرار دهید، پنیر ورقه ای موزارلا بگذارید و چند دقیقه در ماکروفر یا فر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند. سپس سالاد و آووکادو را روی آنها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 649
  • چربی: 44 گرم
  • کلسترول: 121 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 28 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • پروتئین: 30 گرم
  • سدیم: 1212 میلی گرم
  • پتاسیم: 707 میلی گرم
  • کلسیم: 290 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "ساندویج گوشت مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویج گوشت مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید