ساندویج گوشت مکزیکی
به گزارش وبلاگ بهابادی، این ساندویچ برای وعده ناهار افرادی که بیرون از خانه کار می نمایند بسیار مناسب و خوشمزه است. می توانید از شب قبل آن را آماده کنید و با خود سرکار ببرید.
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- 225 گرم سالادکلم و هویج
- ¼ پیمانه گشنیز تازه
- 3 قاشق غذاخوری مایونز
- ترشی فلفل
- یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- یک قاشق چایخوری سس فلفل
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 225 گرم گوشت چرخ نموده مرغ
- 225 گرم گوشت چر خ نموده گوساله یا بوقلمون
- 1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
- ¼ پیمانه پیاز خرد شده
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- یک قاسق غذاخوری روغن زیتون
- 4 عدد نان باگت
- پنیر ورقه ای
- یک عدد آووکادو خرد شده
طرز تهیه
1- در یک کاسه میانه، سالاد کلم و هویج، گشنیز، مایونز، ترشی فلفل، آب لیمو، سس فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2- در یک کاسه بزرگ، گوشت ها چرخ نموده مرغ و گوساله، سیر، پیاز، زیره و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را قلقلی کنید. گوشت را داخل تابه بپزید تا طلایی شوند.
3- سپس آنها را داخل نان قرار دهید، پنیر ورقه ای موزارلا بگذارید و چند دقیقه در ماکروفر یا فر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند. سپس سالاد و آووکادو را روی آنها بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 649
- چربی: 44 گرم
- کلسترول: 121 میلی گرم
- کربوهیدرات: 28 گرم
- فیبر: 5 گرم
- پروتئین: 30 گرم
- سدیم: 1212 میلی گرم
- پتاسیم: 707 میلی گرم
- کلسیم: 290 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: behabadi.anvarblog.ir
شناسه مطلب: 14960
به "ساندویج گوشت مکزیکی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "ساندویج گوشت مکزیکی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید