گراتن سیب زمینی

    به گزارش وبلاگ بهابادی،
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت و 35 دقیقه
  • تعداد: 6 نفر

مواد لازم

گراتن سیب زمینی
  • یک عدد کلم پیچ، تمیز و خرد شده
  • یک ورق 5 سانتی متری ژامبون، خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 1.5 پیمانه خامه
  • 4 حبه سیر، رنده شده
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • نمک دریایی و فلفل سیاه
  • یک کیلوگرم سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده
  • دو پیمانه پنیر پارمسان، رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.

2- کلم را بسیار ریز خرد کنید. ژامبون را به قطعات 2 سانتی متری برش دهید. کمی روغن داخل تابه بریزید و ژامبون را تفت دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

3- یک قاشق غذاخوری کره داخل تابه بریزید و در حالی که آب می شود، نصف سیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. در این مرحله کلم ها را اضافه کنید و تفت دهید تا پلاسیده و نرم شوند. ژامبون ها را به تابه اضافه کنید و با نمک و فلفل آنها را طعم دار کنید و سپس از روی حرارت بردارید. پیازچه ها را اضافه کنید و کمی برای تزئین روی غذا نگهدارید.

4- تابه پیرکس را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

5- در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی ها و 1.5 پیمانه خامه، یک پیمانه پارمسان، باقی سیرها و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. یک لایه سیب زمینی را داخل ظرف بچینید. یک لایه پنیر پارمسان بپاشید و این کار را در دو لایه تکرار کنید. مخلوط کلم را روی سیب زمینی ها بریزید و صاف کنید. دوباره دولایه دیگر سیب زمینی و پارمسان روی کلم ها بریزید و روی آنها پنیر پارمسان بپاشید.

6- با ورقه آلومینیومی روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته شود. فویل را از روی ظرف بردارید و 30 دقیقه دیگر آن را بپزید تا سطح آن طلایی و برشته شود. آن را با پیازچه تزئین و 10 دقیقه پس از خنک شدن، سرو کنید.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "گراتن سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گراتن سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید