طرز تهیه املت سیب زمینی به 3 روش جدید

به گزارش وبلاگ بهابادی، املت سیب زمینی غذایی ساده است که خیلی سریع آماده می گردد و گزینه مناسبی برای مواقعی است که وقت کافی برای آشپزی ندارید. انواع املت با سیب زمینی را می توان با کمی تغییر در مواد اولیه به کار رفته در تهیه آن درست کرد.

طرز تهیه املت سیب زمینی به 3 روش جدید

وبلاگ بهابادی | سرویس آشپزی - املت غذایی است که خیلی سریع آماده می گردد و در تهیه آن می توان از هرگونه سبزیجات و مواد غذایی موجود در منزل استفاده کرد. در واقع همین تنوع مواد مورد استفاده در تهیه این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. املت قهوه خانه ای، املت با رب و املت قارچ چند نوع املت هستند که قبلا با طرز تهیه آنها آشنا شدید. از سیب زمینی نیز می توان برای تهیه املت استفاده کرد. در ادامه با طرز تهیه املت سیب زمینی به 3 روش اسپانیایی، مکزیکی و با استفاده از اسفناج آشنا می شوید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.

1. املت سیب زمینی اسپانیایی

2. املت سیب زمینی مکزیکی

3. املت سیب زمینی با اسفناج

1. املت سیب زمینی اسپانیایی

مواد لازم
سیب زمینی متوسط2 عدد
پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
گوچه فرنگی متوسط 2 عدد
تخم مرغ3 عدد
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت حلقه های نازک برش بزنید. در یک تابه نچسب با سایز متوسط یکی دو قاشق غذاخوری روغن بریزید. سپس حلقه های سیب زمینی را ته تابه بچینید و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن ها بپاشید.
  2. درب تابه را ببندید و اجازه دهید سیب زمینی ها سرخ شوند، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی گردد.
  3. پیاز داغ را روی سیب زمینی ها پهن کنید و روی آن را با یک لایه گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده بپوشانید.
  4. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، کمی نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.
  5. تخم مرغ زده را در تابه بریزید و درب تابه را ببندید.
  6. حرارت را متوسط رو به پایین کنید و صبر کنید تا روی تخم مرغ بسته و سفت گردد. سپس با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته گردد.
  7. املت سیب زمینی را در ظرف سرو بکشید و با نان و سبزی خوردن میل کنید.

نکته: می توانید سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کنید و در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده نیز به مواد اضافه کنید.

2. املت سیب زمینی مکزیکی

مواد لازم
سیب زمینی متوسط2 عدد
پیاز متوسط1 عدد
تخم مرغ3 عدد
پنیر چدار رنده شده150 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی برش دهید، سپس با مقداری روغن در تابه نچسب تفت دهید تا نرم شوند.
  2. سیب زمینی را از تابه خارج نموده و پیاز نگینی خرد شده را در باقیمانه روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، سیب زمینی، پیاز، نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
  4. چند قاشق دیگر روغن به تابه اضافه نموده و مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید.
  5. پس از اینکه تخم مرغ ها کمی سفت شد، پنیر چدار رنده شده را روی آن بریزید.
  6. درب تابه را بسته و اجازه دهید یک طرف املت بپزد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته گردد.

3. املت سیب زمینی با اسفناج

مواد لازم
سیب زمینی نگینی خرد شده4 عدد
سیر له شده1 حبه
کره2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی بدون پوست1 عدد
تخم مرغ6 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
برگ اسفناج150 گرم
پنیر فتا80 گرم
ماست شیرین2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. 2 قاشق غذاخوری کره در تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس سیب زمینی را به آن اضافه کنید، مقداری فلفل وپودر پاپریکا روی آن بپاشید و درب تابه را ببندید تا سیب زمینی پخته و نرم گردد.
  2. سیر و گوجه فرنگی را به سیب زمینی اضافه نموده و چند دقیقه دیگر با هم تفت دهید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شوند.
  3. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط سیب زمینی را به تخم مرغ اضافه نموده و مخلوط کنید.
  4. برگ های اسفناج را خرد نموده و روی حرارت ملایم قرا دهید تا پخته شده و آب آن کشیده گردد. سپس از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، پنیر و ماست را به آن اضافه کنید.
  5. در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت داغ کنید، سپس از مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ در آن بریزید، وقتی یک طرف سرخ شدف برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد.
  6. املت سیب زمینی را در ظرف سرو بکشید و مخلوط اسفناج را روی نصف آن قرار دهید، سپس املت را از وسط تا کنید تا اسفناج وسط آن قرار بگیرد.

نکته: برای مواد میانی املت می توان از سبزیجات دیگری نظیر فلفل دلمه ای و کلم بروکلی و یا حتی از سوسیس و کالباس بهره ببرید.

املت یکی از غذا هایی است که هواداران زیادی دارد و در هر کشوری به سبک متفاوتی درست می گردد. این غذا خیلی سریع آماده می گردد و برای صبحانه، نهار و شام غذایی مناسب است. شما در این مطلب با طرز تهیه انواع املت سیب زمینی آشنا شدید که می توانید بسته به سلیقه خود مواد آن را تغییر داده و املتی با طعم متفاوت درست کنید.

آیا روش دیگری برای طبخ املت با سیب زمینی می دانید؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما و سایر مخاطبان وبلاگ بهابادی به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه املت سیب زمینی به 3 روش جدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت سیب زمینی به 3 روش جدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید