میوه خوشمزه ای که مصرف روزانه آن احساس ضعف را از بین می برد
به گزارش وبلاگ بهابادی، تحقیقات تازه نشان می دهد که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال ابتلا به ضعف و سستی را کاهش دهند.
به گزارش وبلاگ بهابادی به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، سیب و شاه توت از جمله میوه هایی هستند که حاوی فلاونوئید خاصی به نام کوئرستین هستند که ممکن است مهمترین عامل برای جلوگیری از شنمایندگی و ضعف باشند.
استیون اوئی، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، گفت: یافته های ما نشان می دهد که به ازای هر 10 میلی گرم مصرف بیشتر فلاونول ها در روز، احتمال شنمایندگی و ضعف تا 20 درصد کاهش می یابد. افراد به راحتی می توانند 10 میلی گرم فلاونول در روز مصرف نمایند زیرا یک سیب میانه حدود 10 میلی گرم فلاونول دارد.
حدود 10 تا 15 درصد از سالمندان دچار ضعف هستند. این سندرم سالمندی منجر به خطر بیشتر سقوط، شکستگی استخوان، ناتوانی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می گردد.
نویسندگان این مطالعه گزارش دادند که توصیه های غذایی برای جلوگیری از ضعف معمولاً بر خوردن پروتئین متمرکز است، اما بسیاری از مواد غذایی دیگر فواید سلامتی دارند.
به گفته محققان، اگرچه ارتباط معنی داری بین دریافت کل فلاونوئید و ضعف وجود نداشت، اما مصرف بالاتر فلاونول ها (یکی از زیرگروه های فلاونوئیدها) با احتمال کمتر ابتلا به ضعف مرتبط بود.
اوئی در ادامه شرح داد: به طور خاص، مصرف بالاتر کورستین فلاونوئیدی قوی ترین ارتباط را با پیشگیری از ضعف دارد.
تیم مطالعه گفت که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی فلاونول ها یا کورستین برای درمان ضعف تمرکز کند.
منبع: همشهری آنلاین