لزوم بهبود کیفیت نان در گناوه

به گزارش وبلاگ بهابادی، فرماندار گناوه با تاکید بر افزایش کیفیت نان گفت: گزارش جامع از شرایط نانوایی های شهرستان گناوه با در نظر گرفتن همه جوانب تدوین و تهیه گردد.

لزوم بهبود کیفیت نان در گناوه

محمدتقی صفری عصر دوشنبه در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان گناوه گفت: نان از اساسی ترین مواد غذایی مورد احتیاج و استفاده سفره مردم است و بهداشت و سلامت و تغذیه مردم به آن بستگی دارد که باید در این زمینه دقت گردد.

فرماندار گناوه با تاکید بر اینکه نگاه ها برای خدمت رسانی ها به مردم نگاه بلند باشد، اضافه کرد: هر کدام از اعضای کارگروه، بنا به وظایفی که قانون برای آنها تعریف نموده است برای خدمت رسانی بهتر به مردم کوشش نمایند.

او با تاکید بر نظارت هر چه بهتر بر کار نانوایی ها اعلام کرد که در سامانه تخصیص آرد و مسائل نانوایی ها برای نظارت مستقیم فرماندار در صورت ممکن کد رهگیری ویژه تعریف گردد که مسائل را بهتر بتوان رصد و پیگیری کرد.

صفری اعلام کرد که بازدید میدانی، نظارت دقیق و بازرسی های مستمر از نانوایی ها در زمینه بهداشت، سلامتی، مرغوبیت و کیفیت نان در دستور کار مجموعه کارگروه آرد و نان قرار داشته باشد.

وبلاگ بهابادی بوشهر بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "لزوم بهبود کیفیت نان در گناوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم بهبود کیفیت نان در گناوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید