طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی
به گزارش وبلاگ بهابادی، موچی یکی از دسرهای مجذوب کننده ژاپنی است که با آرد برنج درست می شود و طعم متفاوتی دارد.
مواد لازم برای دسر موچی:
آرد برنج سفید: 1 لیوان
آب: 2/3 لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید: 3 قاشق غذاخوری
توت فرنگی: 200 گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان
طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:
1. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و 2 بار الک می کنیم.
2. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
3. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت 1 دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.
4. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
5. بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.
6. سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
7. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.
8. کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.
منبع: گردشبان