طرز تهیه فریتر ذرت
به گزارش وبلاگ بهابادی، روغن شورتنینگ یا روغن قنادی برای ترد شدن فریتر استفاده می شود، در صورتیکه امکان دسترسی به آن را ندارید می توانید آن را حذف کنید.

به گزارش وبلاگ بهابادی به نقل از ایران کوک ، ریتر (Fritters) نام دسته ای از سوخاری هاست که معمولا از ترکیب یک مایه خمیری و مواد مختلف مثل گوشت، میوه یا سبزیجات تهیه می شود. فریتر نوعی کلوچه غذایی است و شاید بتوان آن را تقریبا معادل کوکو یا کتلت خودمان دانست.
مواد لازم فریتر ذرت
روغن برای سرخ کردن | 3 فنجان |
آرد همه منظوره | 1 فنجان پر |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
شکر | 1/4 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1/2 فنجان |
روغن شورتنینگ | 1 قاشق غذاخوری |
دانه ذرت (کنسرو یا تازه) | 300 گرم |
طرز تهیه فریتر ذرت
- در کاسه بزرگی آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را ترکیب کنید.در ظرفی دیگر تخم مرغ را کمی هم بزنید و شیر و روغن شورتنینگ را به آن اضافه کنید. سپس داخل مخلوط آردی بریزید. دانه های ذرت را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با همدیگر ترکیب شوند.
- روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد با قاشق کمی از خمیر بردارید و در روغن بریزید. صبر کنید تا خوب سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز ترد و طلایی شود. به همین ترتیب تمام مواد را قاشق قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
- فریترهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سپس با سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.
تاریخ انتشار: 29 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 29 آبان 1399
گردآورنده: behabadi.anvarblog.ir
شناسه مطلب: 6426
به "طرز تهیه فریتر ذرت" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فریتر ذرت"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید