طرز تهیه شکلات کتویی به همراه تکه های بادام
به گزارش وبلاگ بهابادی، رژیم کتو این روزها به یکی از پرطرفدارترین رژیم های دنیا تبدیل شده است. اما شاید یکی از مهم ترین دغدغه های افرادی که این رژیم را دنبال می نمایند تهیه خوراکی های مختلف با دستور غذایی خودشان است. در این سبک رژیم، یکی از موارد مهم، مصرف خوردنی های پر چرب است. ما در این دستور سعی داریم طرز تهیه یک شکلات مقوی و پرچرب را به شما آموزش دهیم. با خوردن یک تکه از شکلات کتویی ، شما برای مدت ها پر انرژی هستید.
مواد لازم برای تهیه شکلات کتویی به همراه تکه های بادام
- روغن نارگیل یک فنجان
- استویا (یا هر شیرین کننده طبیعی دیگر) یک قاشق چای خوری
- کره بادام زمینی نصف فنجان
- عصاره وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- خامه خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- بادام نمکی خرد شده 30 گرم
طرز تهیه شکلات کتویی به همراه تکه های بادام
مرحله اول
روغن نارگیل را داخل قابلمه بریزید و روی شعله میانه قرار دهید، سه تا پنج دقیقه صبر کنید تا ذوب گردد.
مرحله دوم
سپس داخل یک کاسه آن را با کره بادام زمینی مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید که مواد صاف و یکدست شوند.
مرحله سوم
خامه، پودر کاکائو، استویا، عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و تند هم بزنید.
مرحله چهارم
مخلوط کره بادام زمینی شکلاتی را در قالب های مورد نظرتان بریزید. حالا نوبت آن است که بادام های خرد شده را اضافه کنید.
بادام را به صورت مساوی روی قالب ها بپاشید. حالا شکلات کتویی شما آماده است.
مرحله پنجم
قالب ها را به فریزر منتقل کنید و اجازه دهید مواد کاملا خودش را بگیرد. برای این کار یک ساعت زمان احتیاج دارید.
سپس تکه های شکلات را از قالب خارج کنید و در هر ظرفی که می خواهید نگه داری کنید.
منبع: کتاب کاله