طرز تهیه سکنجبین؛ طبیعی و مجذوب کننده

به گزارش وبلاگ بهابادی، طرز تهیه سکنجبین با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه و سالم پیشنهاد خبرنگاران زندگی است.

طرز تهیه سکنجبین؛ طبیعی و مجذوب کننده

مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی:

  • نعناع 2 کیلو
  • سرکه سفید نصف الی 1 پیمانه
  • شکر 3 کیلو
  • آب 10 ای 12 لیوان
  • گلاب مقداری

طرز تهیه و دستور پخت شربت سکنجبین سنتی:

1. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل گردد. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را 3 تا 4 دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ گردد.

2. وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. و وقتی که که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست.شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن:

1. سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می گردد.

2. در برخی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می گردد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه سکنجبین؛ طبیعی و مجذوب کننده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سکنجبین؛ طبیعی و مجذوب کننده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید