روش تهیه سه سوته فالوده شیرازی
به گزارش وبلاگ بهابادی، تهیه فالوده به این روش بسیار ساده است و احتیاج به زمان زیادی برای تهیه آن ندارید فقط باید یک بسته فالوده نیمه آماده از لوازم قنادی تهیه کنید و یک پذیرایی شیک و خوشمزه از مهمان های خود داشته باشید.
فالوده با رشته آماده یکی از روش های سه سوته تهیه فالوده برای کسانی است که دوست دارند با چند قلم و به سرعت فالوده شیرازی خوشمزه تهیه نمایند. این نوع فالوده در کمتر از 1 ساعت تهیه می گردد و شما می توانید به دلخواه از سس آلبالو و کمی لیموترش برای سرو آن بهره ببرید. فالوده را می توان یکی از سنتی ترین دسر های ایرانی دانست. معروف ترین فالوده مربوط به شهر شیراز است که یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی را به نام فالوده شیرازی درست می نمایند. با مجله اینترنتی وبلاگ بهابادی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی
- شکر 350 گرم
- آب نیم لیتر
- گلاب 1/2 پیمانه
- رشته فالوده 1/2 بسته
- شربت آلبالو و لیموترش به دلخواه
طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول
اول باید شربت را تهیه کنید. برای این کار داخل یک کاسه آب ولرم بریزید و بعد شکر و گلاب را اضافه کنید و با یک قاشق خوب هم بزنید تا شکر کاملا داخل آب حل گردد. در ادامه شربت را داخل یک ظرف دردار بریزید و در فریزر قرار دهید تا کاملا شربت یخ بزند.
مرحله دوم
در ادامه داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا به جوش بیاید، سپس رشته نیمه آماده فالوده را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا 15 دقیقه نرم شوند. سپس آبکش کنید و ظرف آبکش را مستقیم روی یک ظرف یخ که از قبل درست نموده اید بگذارید و خوب هم بزنید تا رشته های فالوده سفید و سفت شوند. 10 دقیقه بگذارید تا بماند و رشته ها خنک شوند.
مرحله سوم
بعد از خنک شدن رشته های فالوده یک لایه فالوده داخل کاسه بریزید و کمی از مخلوط شربت یخ زده را با قاشق کنده و روی فالوده ها بریزید و همین طور لایه ها را تکرار کنید. خوب هم بزنید تا رشته ها سفت شوند. فالوده شیرازی آماده شده است. داخل کاسه بریزید و با شربت آلبالو یا کمی لیموترش سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه فالوده شیرازی
- به دلخواه می توانید از عرق نعنا نیز بهره ببرید.
- حتما باید شهد یخ بزند وگرنه رشته فالوده خشک نمی گردد و بی رنگ می ماند.
- می توانید از بستنی سنتی یا وانیلی نیز در کنار این فالوده بهره ببرید.