طرز تهیه ترشی ذرت به 5 روش با طعم بازاری و خوشمزه
به گزارش وبلاگ بهابادی، ترشی ذرت مثل یکی از ساده ترین و لذیذترین خانگی است که شما می توانید آن را هم به تنهایی و هم در ترکیب با سبزیجات دیگر آماده کنید. برای تهیه ترشی ذرت هم می توانید از بلال های درسته بهره ببرید و هم این ترشی را با دانه های ذرت کنسروی آماده کنید. در این مقاله از سرویس در می توانید با چند روش طرز تهیه ترشی ذرت خانگی آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه ترشی ذرت با پیاز قرمز
مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت با پیاز قرمز
- پرک فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری
- فلفل هالوپینو: 1 عدد
- پیاز قرمز: 1/4 یک عدد
- دانه ذرت خام: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- برگ گشنیز تازه: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- آب لیمو ترش تازه: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- فلفل سیاه درشت: 1/4 قاشق چای خوری
- سرکه سفید یا سرکه سیب: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
- نمک: 2 قاشق چای خوری
- شکر: 1 قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه ترشی ذرت با پیاز قرمز
ترشی ذرت با پیاز قرمز و فلفل تند یکی از برترین انواع ترشی برای علاقه مندان به طعم ترشی های تند و تیز است. طعم ترش و شیرین و تند این ترشی آنقدر خاص است که حتماً از خوردن آن لذت خواهید برد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن ترشی ذرت با پیاز قرمز آشنا شوید.
مرحله اول؛ ترکیب کردن مواد ترشی
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی ذرت با پیاز قرمز باید پوست پیاز را جدا کنید و آن را به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده را با ذرت، فلفل هالوپینوی خرد شده، پرک فلفل قرمز، برگ گشنیز خرد شده، آب لیمو ترش تازه و فلفل سیاه درشت مخلوط کنید.
مرحله دوم؛ جوشاندن سرکه
در این مرحله نمک، شکر و سرکه در یک قابلمه بریزید و حدود 3/4 لیوان آب به آن اضافه کنید. شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید ترکیب آب و سرکه بجوشد. سپس شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله سوم؛ آماده کردن ترشی
سرکه داغ را روی مواد ترشی بریزید و صبر کنید تا مواد ترشی کاملاً خنک گردد. سپس می توانید ترشی ذرت را در یک شیشه تمیز و خشک درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی
طرز تهیه ترشی ذرت و فلفل دلمه ای
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت و فلفل دلمه ای
- خیار: 1 عدد
- پیاز خرد شده: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
- دانه ذرت: 4 لیوان فرانسوی دسته دار
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- فلفل سبز یا قرمز: 1 عدد
- شکر: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
- سرکه سیر: 1/ لیوان فرانسوی دسته دار
- زردچوبه: 1/2 قاشق چای خوری
- دانه خردل: 2 قاشق چای خوری
- زیره آسیاب شده: 1/2 قاشق چای خوری
مراحل درست کردن ترشی ذرت مخلوط
یکی از پرطرفدارترین ترشی های خانگی ترشی مخلوط است که برای تهیه آن از انواع سبزیجات مختلف استفاده شده است. ترشی ذرت مخلوط طعم بسیار خوشمزه ای دارد و در کنار انواع غذا سرو می گردد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن ترشی ذرت مخلوط آشنا شوید.
مرحله اول؛ خرد کردن مواد ترشی
در اولین مرحله از درست کردن ترشی ذرت مخلوط باید خیار، پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای را در غذاساز بریزید و سپس دستگاه را برای چند ثانیه کوتاه روشن کنید. سبزیجات تنها باید خرد شوند و به هیچ عنوان نباید حالت پوره و له شده پیدا نمایند.
مرحله دوم؛ جوشاندن مواد ترشی
بعد از میکس کردن سبزیجات باید آن ها را همراه با ذرت، گوجه فرنگی خرد شده، شکر، نمک، فلفل، سرکه، زردچوبه، دانه خردل و زیره آسیاب شده در قابلمه بریزید و روش شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا مواد ترشی برای 25 دقیقه بپزد.
مرحله سوم؛ آماده کردن ترشی
بعد از 25 دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را بردارید. صبر کنید تا ترشی کاملاً خنک گردد. سپس آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید. می توانید این ترشی را از 4 تا 6 هفته در یخچال نگهداری کنید. برای افزایش ماندگاری ترشی می توانید بعد از ریختن ترشی در شیشه، آن را در آب جوش بیندازید و شیشه را برای 15 دقیقه در آب بجوشانید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای به 3 روش
طرز تهیه ترشی ذرت مکزیکی ساده
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 1 ساعت
مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت مکزیکی
- ذرت مکزیکی: 4 عدد
- فلفل تند: 2 عدد
- سیر: 3 تا 4 حبه
- سرکه قرمز: به میزان لازم
- نمک، دانه فلفل سیاه و سیاه دانه: به میزان لازم
مراحل طرز تهیه ترشی ذرت مکزیکی ساده
اگر در خانه چند عدد ذرت مکزیکی دارید که نمی دانید با آن چکار کنید، بهتر است همین حالا دست به کار شوید و این ترشی خوشمزه را آماده کنید. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه ترشی ذرت مکزیکی ساده آشنا شوید.
مرحله اول؛ پختن ذرت
برای درست کردن ترشی ذرت مکزیکی در اولین مرحله باید پوست بلال ها را جدا کنید. سپس آن ها را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی شعله میانه گاز قرار دهید تا ذرت ها برای حدود 1 ساعت بپزند.
مرحله دوم؛ برش دادن ذرت
بعد از این که ذرت ها پختند، در این مرحله باید با استفاده یک چاقوی تیز بلال های را به صورت حلقه ای نازک برش دهید. بهتر است ذرت ها را به یک میزان ببرید تا ظاهر ترشی شما مجذوب کننده تر گردد.
مرحله سوم؛ آماده کردن ترشی ذرت مکزیکی
در این مرحله از طرز تهیه ترشی ذرت مکزیکی باید ذرت ها را همراه را سیر و فلفل به صورت لایه لایه در شیشه بریزید. سپس سرکه و نمک را ترکیب کنید و روی ذرت ها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و ترشی را برای 2 هفته در یخچال قرار دهید تا آماده گردد.
طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت و قارچ
- دانه ذرت: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- قارچ نگینی خرد شده: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- زیتون بدون هسته: 400 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد
- روغن زیتون: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
- سرکه: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- آب گوجه فرنگی: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- پوره انبه (اختیاری): 1 قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز تند: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
مراحل طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ
طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ یکی دیگر از رسپی های پرطرفدار درست کردن ترشی خانگی است. در ادامه می توانید با مراحل تهیه ترشی ذرت و قارچ خانگی آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن مواد ترشی
در اولین مرحله از درست کردن ترشی ذرت و قارچ باید قارچ و فلفل دلمه را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس زیتون بدون هسته را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله دوم؛ جوشاندن سرکه و آب گوجه فرنگی
در این مرحله باید آب گوجه فرنگی، سرکه و نمک را در یک قابلمه بریزید و برای 15 تا 20 دقیقه بجوشانید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا ترکیب سرکه و گوجه فرنگی خنک گردد.
مرحله سوم؛ درست کردن ترشی
در این مرحله همه مواد ترشی را همراه با روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل در یک شیشه تمیز و خشک بریزید. سپس ترکیب سرکه و گوجه را به آن اضافه کنید. درب شیشه را محکم ببندید و آن را در یخچال یا یک مکان خنک و تاریک قرار دهید تا آماده گردد.
طرز تهیه ترشی ذرت و هویج یونانی
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ترشی ذرت و هویج
- کنسرو ذرت: 2 قوطی
- فلفل دلمه ای رنگی: 3 عدد
- هویج: 2 عدد
- قارچ دکمه ای: 500 گرم
- کنسرو بلال کوچک: 2 قوطی
- زیتون بدون هسته: 300 گرم
- روغن زیتون: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- سرکه: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- پودر کاری، گلپر، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل طرز تهیه ترشی ذرت یونانی
ترشی ذرت یونانی یکی از خوشمزه ترین ترشی های مخلوط است که از ترکیب انواع سبزیجات با ذرت و بچه ذرت درست می گردد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن ترشی ذرت یونانی آشنا شوید.
مرحله اول؛ خرد کردن مواد ترشی
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی ذرت و هویج یونانی باید سبزیجات را بشویید. سپس فلفل دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد کنید. سپس به سراغ هویج ها بروید و آن ها را هم ریز خرد کنید. زیتون ها را به صورت حلقه ای برش دهید و سپس همه مواد را روی پارچه پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
مرحله دوم؛ تفت دادن قارچ
در این مرحله قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید. در یک قابلمه آب، نمک و میزانی آبلیمو بریزید و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. سپس قارچ ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید برای 10 تا 15 دقیقه در آب جوش بپزند تا نرم شوند. سپس قارچ را آبکش کنید و آن را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آب اضافی قارچ گرفته گردد.
مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد ترشی ذرت
یک ظرف خشک و تمیز انتخاب کنید. سبزیجات خرد شده را در ظرف بریزید و سپس مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. پودر کاری، گلپر، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره مواد ترشی را هم بزنید.
مرحله چهارم؛ آماده کردن ترشی ذرت یونانی
بعد از این که ادویه ها کاملاً با مواد ترشی ترکیب شدند، سرکه را اضافه کنید. سپس مخلوط ترشی را در یک شیشه تمیز بریزید و درب آن را محکم کنید. اجازه دهید ترشی شما برای 2 تا 3 هفته در یخچال یا یک مکان خنک بماند تا آماده گردد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ذرت مکزیکی به روش بازاری
نکات و فوت و فن های طرز تهیه ترشی ذرت
*اضافه کردن شکر به ترشی ذرت کاملاً اختیاری است و در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.
*اضافه کردن سیر و موسیر تازه به ترشی ذرت طعم بی نظیری می بخشد.
*اگر از طعم خوشتان نمی آید، بهتر است برای تهیه ترشی ذرت فقط از سرکه سفید بهره ببرید.
*برای تهیه ترشی ذرت حتماً از سبزیجات کاملاً خشک و شیشه تمیز و خشک بهره ببرید تا ترشی شما کپک نزند.
*برای خوش عطر شدن ترشی ذرت می توانید از دانه خردل، تخم کرفس، برگ بو، سیر، موسیر، فلفل سبز و هر ادویه ای که دوست دارید بهره ببرید.
*بعد از آماده شدن ترشی ذرت، درب شیشه را محکم ببندید تا هوا نکشد. ورود هوا به شیشه موجب تغییر رنگ ترشی و خراب شدن آن می گردد.
سوالات متداول
در طرز تهیه ترشی ذرت از چه چیزهایی برای خوش عطر شدن ترشی استفاده می گردد؟
برای خوش عطر شدن ترشی ذرت می توانید از دانه خردل، تخم کرفس، برگ بو، سیر، فلفل سبز و هر ادویه ای که دوست دارید بهره ببرید.
در طرز تهیه ترشی ذرت و قارچ از چه ترکیباتی استفاده می گردد؟
برای تهیه ترشی ذرت و قارچ از ترکیب ذرت، قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، آب گوجه فرنگی و روغن زیتون استفاده می گردد.
منابع: asouthernsoul، simplyrecipes
منبع: افق کوروش