خبرنگاران بازگشایی مدارس و دغدغه های والدین فسایی

به گزارش وبلاگ بهابادی، شیراز-خبرنگاران-دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش مبنی بر بازگشایی مدارس با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مناطق آبی (کم خطر) و زرد، موجب دل نگرانی برخی از والدین فسایی به ویژه در پایه های اول و دوم ابتدایی شده و آنان از این بیم دارند که دانش آموزان، ناقل این بیماری از مدرسه به خانه و یا برعکس شوند.

خبرنگاران بازگشایی مدارس و دغدغه های والدین فسایی

مادر یکی از دانش آموزان فسایی که فرزندش در پایه اول ابتدایی تحصیل می کند به خبرنگار وبلاگ بهابادی گفت: سلامتی همیشه حرف اول را می زند و امیدواریم بازگشایی مدارس در این شرایط کرونایی، لطمه ای به سلامت جسمی و روانی دانش آموزان و والدین آنها وارد نکند.

مریم رحیمی اضافه کرد: هراس و بیم والدین دانش آموزان از این است که بازگشایی مدارس موجب نشود که فرزندان آنها مبتلا به کرونا شده و یا ناقل این بیماری از مدرسه به خانه و یا برعکس شوند.

مادر یکی دیگر از دانش آموزانی که کودک او در پایه دوم ابتدایی به تحصیل اشتغال دارد و از یکم بهمن ماه 99 در کلاس های درس حاضر شده نیز ضمن ابراز نگرانی از حضور فرزند خود در محیط مدرسه گفت: اگر چه مسوولان امر بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس تاکید کرده اند و آن را الزامی می دانند اما با توجه به اینکه کنترل دانش آموزان به دلیل سن کم آنها سخت است این موضوع سبب بروز هراس در بین والدین آنان شده است.

رویا برزگر، همچنین گفت: از سوی دیگر برخی والدین، توانایی خرید گوشی هوشمند همراه برای استفاده از آن در آموزش مجازی فرزند خود را ندارند و این باعث نگرانی و در نتیجه ایجاد افسردگی در آنها و فرزند دانش آموزشان شده است.

او گفت: یک دانش آموز مبتلا به تالاسمی که دارای والدین بد سرپرست است، می شناسم که به دلیل علاقه به ادامه تحصیل با تحمل سختی بسیار، توانست یک گوشی همراه تهیه کند تا بتواند در کلاس های درس غیر حضوری شرکت داشته باشد.

پدر دانش آموز دیگری نیز گفت: قیمت بالای گوشی هوشمند همراه، خرید اینترنت و همچنین ترس از ابتلای به بیماری کرونا، فشار زیادی را به خانواده های کم درآمد جامعه وارد کرده است.

علی کیانی اضافه کرد: امیدواریم مسوولان ذی ربط تدبیری بیندیشند تا دانش آموزان خانواده های کم بضاعت هم بدون نگرانی و دغدغه بتوانند از آموزش های مجازی در زمان شیوع بیماری کرونا استفاده کنند.

این شهروند فسایی اضافه کرد: خانواده های کم درآمد برای تامین هزینه های آموزش مجازی فرزندان دانش آموز خود با مسائل بسیاری روبرو هستند.

شروع آموزش حضوری بیش از چهار هزار دانش آموزان از چهارم بهمن در فسا

رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان فسا نیز به وبلاگ بهابادی گفت: چهار هزار و 770 نفر دانش آموز پایه اول و دوم ابتدایی در این شهرستان از یکم بهمن ماه 99 آموزش حضوری خود را شروع کردند اما این آموزش ها از شنبه (چهارم بهمن) به طور رسمی شروع می شود.

مسلم امینی نژاد اضافه کرد: در این شهرستان 121 مدرسه ابتدایی وجود دارد و شرط برگزاری کلاس ها به صورت حضوری این است که تعداد دانش آموزان در هر کلاس کمتر از 10 نفر باشد.

او گفت: در پایه اول و دوم، فضای مجازی به تنهایی نمی تواند جوابگوی نیازهای دانش آموزان باشد به همین سبب کلاس ها باید به صورت حضوری هم برگزار شود.

به گفته امینی نژاد، شرط شرکت دانش آموزان در کلاس های حضوری، با نظر مثبت رییس انجمن اولیا و مربیان و با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی است.

شهرستان فسا در فاصله 130کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش، بیست و دوم دی ماه 99 با ابلاغ دستورالعمل بازگشایی مدارس از اول بهمن ماه گفت: آموزش حضوری شامل دانش آموزان پایه های اول و دوم ابتدایی در مناطق زرد و آبی، دانش آموزان مدارس ابتدایی و متوسطه دارای جمعیت کمتر از 50 نفر و هنرجویان هنرستان های فنی وحرفه ای و کاردانش در شرایط زرد و آبی و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، است.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران بازگشایی مدارس و دغدغه های والدین فسایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران بازگشایی مدارس و دغدغه های والدین فسایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید