برخورد قانونی و بدون اغماض با ساخت و سازهای غیرمجاز در فرون آباد
به گزارش وبلاگ بهابادی، خبرگزاری خبرنگاران- شهردار فرون آباد با توجه به صدور حکم تخریب برای پروژه فراوری قارچ، گفت: بدون هیچ اغماضی و بصورت کاملاً قانونی با ساخت و سازهای غیرمجاز و مغایر با پروانه ساختمانی برخورد می کنیم.

به گزارش خبرگزاری وبلاگ بهابادی از پاکدشت، احسان درویشی شهردار فرون آباد در این خصوص اظهار کرد: شهرداری طبق قوانین و مقررات و با توجه به مغایرت های وضع موجود با پروانه ساختمانی صادر شده برای پروژه فراوری قارچ اقدام به ارسال این پرونده به کمیسیون ماده 100 شهرداری نمود و این کمیسیون نسبت به رای اعاده به حالت اولیه (پروانه ساختمانی) داده است و متولی سایر ساخت و سازهای اجرا شده در این پروژه نیز با جهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت می باشد و در این خصوص قانون فصل الخطاب ما خواهد بود.
وی اظهارداشت: با عنایت به مغایرت ها و ساخت و سازهای اجرا شده خارج از پروانه ساختمانی به وسیله مالک و عدم رعایت مفاد پروانه ساختمانی به وسیله وی و رای صادر شده به وسیله کمسیون ماده صد شهرداری و تا اجرای رای نهایی، عملیات اجرای ساخت و ساز متوقف و جهاد کشاورزی شهرستان پاکدشت نیز ملزم گشت با سایر ساخت و سازهای غیرمجاز اجرا شده در این ملک برخورد نماید.
شهردار فرون آباد عنوان نمود: با توجه به احداث سازه اسکلت آهنی در ابتدای ورودی به واحد پرورش قارچ، از طرف مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان به مالک مهلت داده شد، حداکثر ظرف مدت 10 روز از تاریخ 24 آذرماه نسبت به جمع آوری سازه غیرمجاز (اسکلت آهنی) اقدام نماید و در غیر این صورت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برابر با قانون حفظ اراضی زراعی و باغی تبصره 2 ماده 10 و اخذ دستور مقام محترم قضائی اقدام خواهد کرد.
درویشی افزود: توسعه ساخت و سازهای غیر مجاز و خارج از ضوابط و مقررات طرح های توسعه شهری و اثرات نامطلوب آن در مرحله اول و در آینده نه چندان دور متوجه خود شهروندان خواهد بود و کمبود فضاهای عمومی و خدماتی مورد احتیاج برای زندگی شهری در محلات را در پی خواهد داشت.
وی در خاتمه اظهار کرد: مدیریت شهری یک مدیریت فراگیر است که بدلیل تنوع وظایف، اهداف و پیچیدگی های مباحث شهری، علاوه بر ارکان اجرایی خودش و همکاری تمامی دستگاه های خدماتی فعال در شهر، همراهی شهروندان نیز نقش مهم و کلیدی در دستیابی به اهداف خواهد داشت.
انتهای پیغام/ح.ابویسانی
منبع: خبرگزاری آریا