روش تهیه سوپی مقوی و سالم برای نوزادان

به گزارش وبلاگ بهابادی، اگر می خواهید گوشت مرغ را به ترکیب پوره سبزیجات فرزندتان اضافه کنید، پیشنهاد ما سوپ غلیظی با ترکیب مرغ و سبزیجات است.

روش تهیه سوپی مقوی و سالم برای نوزادان

از همه مهم تر این سوپ خوشمزه و مقوی در مدت نیم ساعت آماده می شود. مطمئن باشید فرزند دلبندتان هم با اشتهای زیاد آن را نوش جان می کند.

1. سیب زمینی و هویج را پوست کنده و پس از شستن به صورت نگینی خرد کنید.

2. سینه مرغ را هم به صورت خلالی خرد کرده و همراه با سیب زمینی و هویج خرد شده در قابلمه نچسب کوچکی بریزید.

3. ذرت و شیر را هم اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی شعله اجاق گاز مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که مواد کاملا بپزند حرارت دهید.

4. مخلوط مواد پخته شده را با گوشتکوب دستی یا برقی له کرده و از صافی عبور دهید. البته کار آسان تر استفاده از مخلوط کن یا دستگاه غذاساز است. با این کار پوره نرم تری حاصل می شود. حالا غذا آماده است و بعد از اینکه از حرارت افتاد می توانید به فرزندتان بدهید.

مواد لازم

180 گرم سیب زمینی

180 گرم هویج

3/ 1 پیمانه ذرت پخته

120 گرم سینه مرغ بدون استخوان

1/ 4 پیمانه شیر پاستوریزه کم چرب

فوت وفن

این غذا را می توانید در ظرفی دربسته مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.

البته نگهداری آن در فریزر هم برای مدت کوتاه امکان پذیر است.

یه جور دیگه

اگر عجله دارید می توانید به جای استفاده از ذرت خام از دانه ذرت کنسروی استفاده کنید. البته مخلوط ذرت و هویج و قارچ کنسروی هم برای این کار مناسب است.

منبع: همشهری آنلاین

به "روش تهیه سوپی مقوی و سالم برای نوزادان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه سوپی مقوی و سالم برای نوزادان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید