یک هوادار اصفهانی برای پرسپولیسی ها آب معدنی خرید!

به گزارش وبلاگ بهابادی، مناظره سرپرستان دو تیم سپاهان اصفهان و پرسپولیس تهران بر سر دو لباس شخصی اطراف دو تیم در برنامه فوتبال برتر دوشنبه شب داغ تر شد!

یک هوادار اصفهانی برای پرسپولیسی ها آب معدنی خرید!

به گزارش گروه ورزشی وبلاگ بهابادی، یکی از این افراد لباس شخصی که در درگیری ها حاضر بود کلانتری ماساژور تنومند باشگاه سپاهان بود. فردی که رضا فتاحی سرپرست تیم سپاهان مدعی شد او در درگیری ها نقش میانجی را بازی نموده و مشغول جدا کردن طرفین دعوا بوده است. نفر دیگر که با لباس شخصی و استفاده از ماسک پرسپولیس در درگیری میان سعید آقایی و فیلمبردار باشگاه سپاهان حاضر بود اما هیچ سمتی در باشگاه تهرانی ندارد.

محمد حسین میثاقی مجری برنامه فوتبال برتر و بعضی سایت های خبری نیز به اشتباه اسم این فرد را احسان کوراهی خواندند! این در حالی است که فرد مورد نظر احسان کلاهی است؛ یک طرفدار پرسپولیسی ساکن اصفهان که معمولا در سفرهای این تیم به نصف دنیا کنار گروه پشتیبانی و تدارکات سرخپوشان تهرانی است.

او که یک پرسپولیسی سرسخت است این بار نیز در سفر پرسپولیس به اصفهان مقادیر زیادی باکس آب معدنی خریداری کرد و به اردوی این تیم و همچنین استادیوم نقش دنیا برد تا شاگردان یحیی گل محمدی از آن استفاده نمایند. این شخص در رختکن پرسپولیس هم حضور داشته است و افشین پیروانی نیز به این موضوع اشاره نمود اما سمتی در باشگاه پرسپولیس نداشته و ندارد.

هرچند باشگاه سپاهان به تازگی عکس و فیلمی از همراه پرسپولیسی ها منتشر نموده ولی این فرد فقط یک طرفدار است که در بازی های تیم محبوبش در اصفهان به اردوی این تیم می رود. حالا اینکه چرا چنین شخصی در استادیوم نقش دنیا و کنار زمین چمن مسابقه حضور داشته ماجرایی است که باید ناظر این مسابقه جواب آن را بدهد!

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "یک هوادار اصفهانی برای پرسپولیسی ها آب معدنی خرید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک هوادار اصفهانی برای پرسپولیسی ها آب معدنی خرید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید