بازسازی 12 بنای تاریخی استان لرستان در شش ماهه اول امسال
به گزارش وبلاگ بهابادی، ایسنا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، بازسازی 12 بنای تاریخی استان لرستان در شش ماهه اول امسال صورت پذیرفت.

سید امین قاسمی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اظهار کرد: این 12 بنای تاریخی بیشتر شامل خانه های تاریخی، بافت های تاریخی، باغ، مساجد و... هستند که مورد بازسازی و بازسازی قرار گرفتند.
وی با اشاره وجود پتانسیل های فراوان تاریخی و گردشگری در لرستان بیان کرد: انجام بازسازی های اضطراری و حفاظتی در راستای جلوگیری از آسیب های احتمالی از جمله اقدامات بازسازیی در ابنیه تاریخی استان بوده است.
این مسئول اضافه نمود: بازسازی تمامی این آثار با توجه به الگوی اولیه و مطابق با استانداردهای بین المللی بازسازی انجام شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: فارغ از بحث حفظ و حراست از این آثار که در اولویت کاری ما قرار گرفته است، این مجموعه بازسازی ها و رسیدگی به آثار تاریخی لرستان موجب رونق اقتصاد گردشگری در استان خواهد شد.
منبع: همگردی