طرز تهیه خورش میگو با طعمی تند و تیز
به گزارش وبلاگ بهابادی، اگر در یک رژیم لاغری به سر می برید و میانه خوبی با غذاهای دریایی دارید، طرز تهیه خورش میگو، یک انتخاب مناسب و ایده آل برای شماست. میگو در کنار ادویه های تند و تیز این غذا، به خوبی انرژی بدن شما را تأمین نموده و حالت خستگی و رخوت را رفع می نماید. بنابراین، اگر دوست دارید طرز تهیه این خورش خوشمزه و فوری جنوبی را یاد بگیرید، با ما همراه باشید. در ادامه جدول مشخصات غذایی خورشت میگو آمده است:
خورش میگو | |
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه خورش میگو
هرچند که در طرز تهیه خورشت میگو از هر میگویی می توانید بهره ببرید، اما معمولا میگو پلویی، انتخاب مناسب تری است. دقت کنید که میگوها حتما باید رگ گیری و شسته شوند. البته در صورتی که زمان کافی برای پاک کردن میگوها ندارید هم می توانید به وسیله سفارش آنلاین از وبلاگ بهابادی ، میگوی آماده و بسته بندی شده را بخرید. در ادامه مواد لازم و مراحل طرز تهیه خورش میگو آمده است.
مواد لازم برای تهیه خورش میگو
برای تهیه این خورش جنوبی خوشمزه، مواد اولیه زیر را فراهم کنید. گفتنی است که ادویه خورشتی؛ نوعی ادویه همه کاره است که در طبخ انواع خورشت ها، پلوهای مخلوط و خوراک ها استفاده می گردد. معمولا ترکیبات این ادویه؛ شامل زیره سیاه و سبز، جوز هندی، دارچین، تخم هل سبز، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل و فلفل سیاه و قرمز است.
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
میگو پاک شده | 200 گرم |
پیاز میانه | 1 عدد |
سیب زمینی میانه | 1 عدد |
سیر | 3 تا 4حبه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
ادویه خورشتی | 1 قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
مراحل تهیه خورش میگو
خورشت میگو به ترتیب مراحل زیر طبخ می گردد:
- مرحله اول: در تابه ای مناسب میزانی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. سپس، پیازهای خرد شده را در تابه تفت دهید.
- مرحله دوم: وقتی پیازها سبک و نرم شدند، سیر خرد شده را هم به آن اضافه نموده و یکی دو دقیقه تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد.
- مرحله سوم: حالا موقع اضافه کردن میگوهای پاک شده است. میگوها را داخل تابه بریزید و کمی با سیر و پیاز تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر نموده و آب آن ها هم کشیده گردد.
نکته مهم: از تفت دادن زیاد میگوها خودداری کنید. زیرا این کار، بافت میگو را سفت و لاستیکی می نماید. در ضمن شعله گاز باید کم باشد.
- مرحله چهارم: در ادامه کار، زردچوبه و فلفل را هم روی میگوها بپاشید و با بقیه مواد تفت دهید.
- مرحله پنجم: حالا پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی ها را به تابه میگو اضافه نموده و همراه با آن ها تفت دهید تا سرخ شوند.
- مرحله ششم: بعد از چند دقیقه، رب گوجه را به محتویات تابه اضافه نموده و کمی تفت دهید تا رنگ باز کند.
- مرحله هفتم: در ادامه طرز تهیه خورش میگو بندرعباس، ادویه خورشتی را همراه با 1.5 لیوان آب داخل تابه ریخته و درب ظرف را بگذارید. حرارت زیر تابه را کم کنید و اجازه دهید تا خورش میگو کاملا جا بیفتد.
- مرحله هشتم: در انتها، نمک خورش را میزان نموده و بعد از یکی دو جوش، حرارت زیر تابه را خاموش کنید.
اگر به طرز تهیه میگو سوخاری هم علاقه مند بودید، پیشنهاد می کنیم از این مجله دستور تهیه آن را مطالعه کنید.
طرز تهیه خورشت میگو قشم
خورشت میگو قشم که به آن دوپیاز میگو هم می گویند، دستورالعملی شبیه دستور بالا دارد. با این تفاوت که این خوراک یا خورشت، کمی ساده تر است و کافیست پس از تفت دادن پیاز و سیر و میگو با هم، ادویه جات لازم را اضافه نموده و میزانی هم چاشنی رب گوجه بریزید. به همین سرعت، دوپیازه میگو آماده است. این غذا، یکی از غذاهای سنتی جزیره قشم است که کمتر از 1 ساعت، حاضر می گردد و می توانید آن را در کنار مخلفاتی مانند ترشی انبه یا ترشی بندری، نوش جان کنید.
سفارش انواع غذاهای دریایی با وبلاگ بهابادی
هرچند که طرز تهیه خورش میگو بسیار راحت است، اما برای برخی افراد، پاک کردن میگو و اصلا روبرو شدن با میگوی خام، چندان خوشایند نیست. اگر شما هم جزو این دسته هستید، چرا برای چشیدن این غذای خوشمزه یا انواع غذاهای دریایی دیگر، از وبلاگ بهابادی یاری نمی گیرید؟ روند کار بسیار ساده است و کافیست سری به صفحه سفارش آنلاین غذا بزنید تا غذاهای محبوب و دلخواه خود را در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت اینترنتی خریداری نموده و به صورت گرم و تازه، در محل آدرس تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود