تُرش تره، غذای اصیل شمالی که با یکبار امتحان عاشقش می شوید!

به گزارش وبلاگ بهابادی، ترش تره یکه غذای بسیار لذیذ و اسان شمالی است که با یک بار امتحان کردنش مشتری دایم آن میشوید.

تُرش تره، غذای اصیل شمالی که با یکبار امتحان عاشقش می شوید!

به گزارش وقت صبح، تُرش تره، یک غذای مشهور و بسیار معروف شمالی است که تعداد زیادی هوادار دارد. این غذا را معمولاً همراه با ماهی شور، باقالا، سیر و برنج سرو می نمایند.

مواد لازم:

برنج ایرانی 4 قاشق غذاخوری

اسفناج تازه 1 کیلو گرم

سبزی (تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع) 500 گرم

روغن به مقدار لازم

آرد (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری

سیر 4-6 حبه

تخم مرغ 3 عدد

آب نارنج یا آبغوره 1/2 پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

سبزی ها را نیز پاک نموده و بشویید. پس از آنکه آب سبزی ها خشک شد، آن ها را خرد کنید.

نصف سیر را له کنید و سپس در یک قابلمه سرخ کنید. به آن سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

مخلوط سیر و سبزی تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. بعلاوه، اسفناج ها را بزرگتر از سبزی ها خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.

اگر آب خورشت زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا آب تبخیر گردد. به تدریج نارنج یا رب نارنج را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا ترشی آن مطلوب گردد.

در خاتمه پخت خورشت، سیر له شده با کمی زردچوبه و روغن تفت داده و به همراه تخم مرغ و مقداری نمک به خورشت بیفزایید و هم بزنید. پس از چند جوش، خورش را از حرارت بردارید.

منبع: فرارو

به "تُرش تره، غذای اصیل شمالی که با یکبار امتحان عاشقش می شوید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تُرش تره، غذای اصیل شمالی که با یکبار امتحان عاشقش می شوید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید