آنالیز تأثیر غلاف نخودفرنگی در پایدار روغن آفتابگردان و سویا

به گزارش وبلاگ بهابادی، پژوهشگران دانشگاه زنجان پژوهش هایی در زمینه استفاده از پسماند با ارزش حیاتی در پوشش و بسته بندی مواد غذایی انجام دادند.

آنالیز تأثیر غلاف نخودفرنگی در پایدار روغن آفتابگردان و سویا

به گزارش خبرنگار استان های وبلاگ بهابادی، پژوهشگران گروه صنایع غذایی دانشگاه زنجان در پژوهش های انتها نامه ای توانستند راهی پیدا نمایند که از ترکیبات پسماند با ارزش حیاتی و با بهره گیری از تکنیک های سبز، از آن ها در پوشش و بسته بندی مواد غذایی استفاده گردد.

این پژوهش ها در آزمایشگاه تخصصی بازیابی ترکیبات زیست فعال و توسعه محصولات فراسودمند به دست آمده است.

پژوهشگران زنجانی این تحقیق را به منظور افزایش ارزش تولیدات کشاورزی، کاهش خطرات آلودگی و نیز توسعه صنایع مرتبط و در راستای معرفی ظرفیت پسماند های کشاورزی صورت گرفته است.

در یکی از این تحقیقات، پژوهشگران به بازیابی ترکیبات غلاف نخودفرنگی پرداختند و تأثیر آن بر افزایش پایداری روغن آفتابگردان و سویا را آنالیز کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "آنالیز تأثیر غلاف نخودفرنگی در پایدار روغن آفتابگردان و سویا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز تأثیر غلاف نخودفرنگی در پایدار روغن آفتابگردان و سویا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید