همکاری صنعت و دانشگاه برای توسعه ساختار های دوبعدی تازه

به گزارش وبلاگ بهابادی، با همکاری شرکت دانوبیا نانوتک، محققان یک تیم تحقیقات بین المللی پیروز به توسعه روشی به منظور تولید ساختار های دوبعدی نو شدند.

همکاری صنعت و دانشگاه برای توسعه ساختار های دوبعدی تازه

به گزارش گروه دانشگاه وبلاگ بهابادی، با همکاری شرکت دانوبیا نانوتک، محققان یک تیم تحقیقات بین المللی پیروز به توسعه روشی به منظور تولید ساختار های دوبعدی نو شدند.

محققان دانشگاه وین با همکاری دانشگاه های توبینگن، آنتورپ و همکاری با شرکت دانوبیا نانوتک (Danubia NanoTech)، روشی مبتنی بر گرافن برای تولید مواد دوبعدی توسعه داده اند. آن ها قبلاً یک ماده دوبعدی نو از اتم های مس و ید که بین دو ورقه گرافن قرار گرفته اند، تولید کرده اند.

در پی یدید مس دو بعدی، محققان این روش سنتز را برای تولید مواد دو بعدی نو توسعه داده اند. کیمو موستونن، نویسنده اصلی مقاله مربوط به این پروژه، گفت: به نظر می رسد این روش واقعا جهانی است و دسترسی به ده ها ماده دو بعدی نو را فراهم می کند. این نتایج واقعاً هیجان انگیز هستند.

طراحی مواد نو امکان بهبود کارایی کاربرد های شناخته شده یا کاربرد های کاملاً نوی را فراهم می کند که با مواد پیشین امکان پیاده سازی این کاربرد ها وجود نداشته است. تعداد زیادی از مواد احتمالی دوبعدی پیش بینی شده که وجود داشته باشند، اما تا به امروز، تنها کسری از آن ها در آزمایش ها تولید شده اند. یکی از دلایل این امر ناپایداری بسیاری از این مواد در شرایط آزمایشگاهی است.

در مطالعه اخیر، محققان یدید مس دو بعدی را که در گرافن تثبیت شده بود، به عنوان اولین نمونه از ماده ای که در شرایط عادی آزمایشگاهی وجود ندارد، سنتز کردند. در این سنتز، از فاصله بین لایه های گرافن اکسید شده استفاده شده تا به اتم های ید و مس اجازه دهد در شکاف موجود نفوذ کرده و ماده نو رشد کنند. لایه های گرافن در اینجا نقش مهمی دارند و فشار بالایی را بر مواد ساندویچ شده تحمیل می کنند تا محصول نهایی تثبیت شود.

کیمو موستونن می گوید: همانطور که اغلب اوقات، وقتی برای اولین بار مواد نو را در تصاویر میکروسکوپی خود دیدیم، شگفت زده شدیم، مدتی طول کشید تا بفهمیم این ساختار دقیقا چیست. در این جهت ما به همراه شرکت دانوبیا نانوتک و به رهبری ویرا اسکاکالووا کار را جلو بردیم، تا یک فرآیند شیمیایی برای تولید این محصول در مقیاس بزرگ طراحی کنیم.

درک این ساختار تلاش مشترک دانشمندان دانشگاه های وین، توبینگن، آنتورپ و سی سرجی پاریس بود. کریستف هوفر، نویسنده اصلی دوم، می افزاید: ما مجبور شدیم از چندین روش میکروسکوپ الکترونی استفاده کنیم تا مطمئن شویم که واقعاً یک لایه ای از مس و ید را می بینیم و موقعیت های دقیق اتم ها را به صورت سه بعدی استخراج کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "همکاری صنعت و دانشگاه برای توسعه ساختار های دوبعدی تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همکاری صنعت و دانشگاه برای توسعه ساختار های دوبعدی تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید