کشف رنگ و فرهنگ در کشور پر جنب و جوش مکزیک
به گزارش وبلاگ بهابادی، مکزیک، کشوری که در آمریکای شمالی واقع شده و مرکز آن مکزیکوسیتی است، نه تنها به خاطر غذا های تند و پر ادویه ای که دارد، معروف شده بلکه فرهنگ غنی و جشن های پرشور و هیجان آن هم زبان زد است.
بیش از 12 گروه بومی در منطقه جنوبی مکزیک ساکن هستند که در حال حاضر با نام اوآکساکا (Oaxaca) شناخته می گردد. امروزه، اوآکساکا را به نام تنها منطقه در کشور مکزیک که بیشترین تنوع قومی هنوز هم در آن به جای مانده است، می شناسند. از معماری استعماری اسپانیا که از قرن شانزدهم در مرکز تاریخی اوآکساکا به جای مانده تا جنب و جوش و هیجانی که در روز جشن مردگان هر سال در پاییز دیده می گردد و کشف تلفیقی از تاریخ و فرهنگ 1500 ساله مکزیک، نباید غافل شد.
راه اندازی راهنمای تور
اریک میندلینگ (Eric Mindling)، در سال 1997، تور سنت های مکزیک (Traditions Mexico) را با هدف آشنایی بیشتر مردم با مکزیک راه اندازی کرد. اریک با مردمان جنوب مکزیک زندگی کرده بود، به همین دلیل از سنت و فرهنگ غنی آن ها به خوبی مطلع بود. اریک، سازماندهی تور و سفر در سراسر اوآکساکا را بر عهده دارد. او در این کار به قدری حرفه ای و ماهر است که از تاریخ و جوامع دور هم با خبر است.
جایی که باید بمانید
هتل لوس آمانتس (Los Amantes Hotel): ساختمانی به جا مانده از دوران استعمار، در مرکز تاریخی شهر اوآکساکا که باز سازی شده و به نام هتل مورد استفاده قرار می گیرد. فضای عمومی این هتل به خوبی پوشش داده شده و 10 سوئیت که با هنر معاصر آمیخته شده اند، برای اجاره وجود دارد.
پارادور د آلکالا (Parador de Alcalá): این هتل هم در مرکز تاریخی اوآکساکا واقع شده است. این عمارت که قدمت آن به قرن هجدهم باز می گردد، دارای 21 اتاق لوکس با استخر رو باز است که با کاشی های آبی زیبا تر هم شده است. خوردن صبحانه سنتی مکزیکی را در این هتل از قلم نیاندازید.
هتل کاساوگاس (Hotel Casavegas): در خارج از شهر اوآکساکا، شهر پینوتپا ناسیونال (Pinotepa Nacional)، قرار گرفته است که دارای امکانات یک شهر بزرگ نسبت به روستا های اطراف نظیر پینوتپا د دون لوییز (Pinotepa de Don Luis) است. قبل از رفتن به ساحل، حتما در این هتل استراحتی داشته باشید.
جایی که باید غذا بخورید
کالدو د پیدرا (Caldo de Piedra): در شمال شرقی شهر اوآکساکا، در شهر تلالیکستاک د کابررا (Tlalixtac de Cabrera)، رستورانی با نام کالدو د پیدرا قرار گرفته است. این رستوران، خانه مخصوص سوپ های سنتی مکزیک است که با روش خاصی، در کنار میز با انداختن سنگ های آتشین به درون سوپ، آماده می گردد.
رستوران کایا اوآکساکا (Restaurante Casa Oaxaca): آشپزخانه تحسین شده Alejandro Ruiz که طعم ها سنتی را از راه های عجیب و باور نکردنی به صورت کاملا ماهرانه ای خلق می کند. خوردن غذا در این رستوارن، بسیار توصیه می گردد.
منبع: کجارو / nationalgeographic.com