طرز تهیه پیتزای شکلات
به گزارش وبلاگ بهابادی، این که پیتزا محبوب ترین غذای دنیا است نیازی به یاد آوری ندارد، یا شاید یکی از محبوب ترین ها! پیتزای کلاسیک یک خمیر تخت و گرد است که روی آن موادی مثل سس، پنیر، گوشت و سبزیجات قرار می گیرد و داخل تنور یا فر پخته می گردد. اما هواداران دسر و شکلات از تصویر پیتزا استفاده می نمایند و این بار به جای گوشت و سبزیجات روی خمیر شکلات می ریزند و پیتزای شکلات درست می نمایند. پس پیتزای شکلات همان پیتزا است که ماده اصلی آن را شکلات تشکیل می دهد. شما در خانه می توانید به راحتی این پیتزا را با ترکیب شکلات های مختلف درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزای شکلات
- کره کاله خرید آنلاین دو قاشق چای خوری
- شکلات صبحانه سوربن یک چهارم فنجان
- شکلات کم شیرین نصف فنجان
- شکلات شیری دو قاشق غذاخوری
- شکلات سفید دو قاشق غذاخوری
- فندق خرد شده دو قاشق غذاخوری
- نان پیتزا آماده پمینا به اندازه لازم
سینی فر را در پایین ترین سطح قرار دهید و با حرارت 230 درجه سانتی گراد فر را گرم کنید. روی سینی یک لایه کاغذ روغنی بیاندازید و نان پیتزا آماده را روی آن قرار دهید و با ضربه های انگشت روی آن فرورفتگی ایجاد کنید. با یک قلم موی ضخیم روی خمیر کره آب شده بمالید و بگذارید 20 دقیقه بپزد تا روی آن قهوه ای طلایی گردد.
بلافاصله ترکیب شکلات صبحانه و فندق خرد شده را روی آن پخش کنید و شکلات های چیپس شده را روی سطح آن بپاشید. دوباره سینی را داخل فر بگذارید تا زمانی که شکلات ها آب شوند، تقریبا یک دقیقه. اندازهی از فندق های خرد شده را روی پیتزا بپاشید، برش دهید و سرو کنید!
روی این پیتزا می توانید خوراکی های شیرین دیگری مثل بیسکوییت، مارشملو و اسمارتیز هم بریزید! این پیتزا را حتما تا داغ و نرم است نوش جان کنید! هر چند خوردن پیتزای یخچالی هم لذت خودش را دارد!
منبع: کتاب کاله